De reis van de ia orana

met een zeilboot de Atlantic rond

Niet kunnen slapen …

Ik weet het nog van vroeger. Je was ongeveer 1 maand van te voren al blij dat je jarig werd. Nachtjes tellen…Nog maar 20, 15, 10, overmorgen? Wat zal ik krijgen? Toch wel die mooie fiets?…Niet kunnen slapen. Dat gevoel is nu op 58 jarige leeftijd weer helemaal terug. Nog 16 nachtjes en we vertrekken vanuit Durgerdam. Daar geven we nog een borrel aan alle vrienden en familie. Vage kennissen komen ook want de drank is gratis. Wat ze niet weten is dat we wegvaren zonder te betalen hahahahahaha. Bittere noodzaak want het budget slinkt.

Heel veel klusjes zijn gedaan en er zijn vele bij gekomen. We zullen het wel nooit afkrijgen, maar gáán… doen we! Ons eerste reisdoel hebben we moeten aanpassen. De windmolen (generator) is stuk en de enige die dat kan repareren zit vlakbij Robin Hood in het midden van Nottingham Forrest. Dat wordt een avontuur om met windmolen door die bossen te zwalken op zoek naar Eclectic Energy. Dus varen naar Somewhere Upon the Humber. Zover is het nog niet eerst 16 nachtjes slapen…

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 De reis van de ia orana

Thema door Anders Norén

%d bloggers liken dit: